SeeMe van Zitten à la carte is bedacht en ontwikkeld door stoffeerder en ontwerper Angelique van Olst in samenwerking met industrieel productontwerper Erwin Veldman.

Stoffeerder Angelique van Olst is gespecialiseerd in revalidatiestoffering. Ze verzorgt ergonomische aanpassingen aan bestaande (rol)stoelen, autozittingen, ligfietsen en scootmobielen.

Het verhaal achter SeeMe…

Uw veiligheid gaat me aan het hart

Mijn naam is Angelique van Olst. Ik ben eigenaar van Zitten à la carte en SeeMe en al 22 jaar werkzaam als stoffeerder, gespecialiseerd in ergonomische aanpassingen. Ik denk graag in mogelijkheden en ga in mijn ontwerpen tot het uiterste om problemen van klanten op te lossen. Hiervoor werk ik vaak samen met ergotherapeuten. Zo bracht ergotherapeut Joanne, die veiligheidslessen geeft aan scootmobielrijders, me op het idee om de zichtbaarheid van deze doelgroep te verbeteren.

Veilig op pad
Lange tijd zat het idee alleen in mijn hoofd, maar toen mijn oom Karel op een scootmobiel ging rijden, wist ik het zeker: ik wil Nederland veiliger maken. Dat is hard nodig. Want scootmobiels zijn geweldige voertuigen, die ervoor zorgen dat mensen met een beperking langer zelfstandig kunnen wonen en niet vereenzamen. Maar de zichtbaarheid laat vaak te wensen over. Veel scootmobielrijders, zoals mijn oom Karel, binden felgekleurde hesjes aan hun scootmobiel om beter op te vallen in het drukke verkeer. Lelijke hesjes, die snel losraken en daardoor hun doel voorbij schieten. Ik bedacht een oplossing: SeeMe. Een lijn met mooi zittende, universele en betaalbare zichtbaarheidsmiddelen speciaal voor de scootmobiel. Dankzij SeeMe zijn scootmobielrijders beter zichtbaar en veiliger in het verkeer, waardoor zij er hopelijk vaker en met meer plezier op uittrekken.

SeeMe groeit!
SeeMe is het eerste merk dat zichtbaarheidsmiddelen speciaal voor de scootmobiel ontwerpt en op de markt brengt. We werken samen met ANWB/Unigarant en hebben onder andere de wedstrijdscoots van het NK-scootmobiel ‘aangekleed’. Diverse scootmobielclubs in Nederland zijn volledig uitgerust met SeeMe en zelfs in Benidorm kunt u scootmobiels met SeeMe zien rijden! In Nederland is SeeMe bij steeds meer zorg- en scootmobielwinkels te koop. Met dank aan oom Karel…